Marianne van de Water

Expert in telefonische acquisitie en koud bellen

Marianne van de Water doet haar naam en reputatie alle eer aan. Met meer dan 10.000 beluren mag Marianne zich met recht een expert in koude acquisitie noemen. Ze verstaat als geen ander de kunst van afspraken maken via de telefoon.  Zij neemt u graag mee in de wondere wereld van ‘koud bellen’ en leert u graag hoe je kunt zorgen voor een golf aan afspraken. Met haar bedrijf Q-P-S biedt Marianne B2B Expertise in koud bellen.Haar motto? ‘You never get a second chance for a first impression‘.

Marianne van de Water is expert in acquisitie en koud bellen. Met haar betrokken, welgemanierde en warme manier van spreken krijgt Marianne zelfs de grootste tegenstanders van koude acquisitie enthousiast. Haar enthousiasme, gedrevenheid en aanhoudendheid vormen de stevige basis van haar succes.

De telefoon vormt een rode draad in het leven van Marianne van de Water (1963). Ze werkte bij een vastgoedbeheermaatschappij, een bouwbedrijf en in de makelaardij tot zij in 2006 zelf een adviesbureau in sales en acquisitie begon.

Ze specialiseerde zich daarbij steeds nadrukkelijker in het telefonisch realiseren van afspraken voor haar opdrachtgevers. Ze adviseert diverse accountantskantoren bij het realiseren van effectieve acquisities en is regelmatig gastdocent, voor de Hogeschool van Amsterdam. Ook geeft zij Masterclasses.

 

Na meer dan 10.000 vlieguren en meer dan 5000 gemaakte afspraken voor opdrachtgevers vertelt ze graag het verhaal over deze kant van het prachtige vak. Zij ziet bellen als een kunst en doorspekt haar verhaal met praktijkvoorbeelden en ervaringen.

Neem contact op met Marianne van de Water als u haar als spreker wilt boeken.

Meer over Marianne van de Water en Q-P-S